Stem Groen op 25 mei

Houdt u ook van Brussel? Vindt u ook dat deze prachtige stad talloze troeven heeft en dat het tijd is om ze nu helemaal uit te spelen? 
 
Groen ook. We zijn trots op Brussel en willen deze ruwe diamant nog meer laten schitteren. Meer jobs, kwaliteitsvolle woningen en goed onderwijs voor iedereen. Ook de mobiliteit, de luchtkwaliteit en de openbare ruimte kunnen voor ons beter. 
 
Groen heeft stuk voor stuk oplossingen met toekomst, om onze stad en haar inwoners de uitstekende levenskwaliteit te geven die het verdient. 
 
In Brussel hebben we een 50-tal kandidaten op de lijst staan, voor de Europese, federale, Brusselse en Vlaamse verkiezingen. 
 
We stemmen hier één keer meer, en wel omdat we ook 6 Brusselaars rechtstreeks naar het Vlaams Parlement stemmen. Zij waken over dossiers die voor ons ook van uiterst belang zijn, zoals onderwijs, welzijn en cultuur. 
 
In 2009 haalde Groen haar eerste zetel in het Vlaamse halfrond en met lijsttrekster Elke Van den Brandt gaat Groen in 2014 voor een minstens even goed resultaat!
 
Ja, voor deze stem in het Vlaams parlement ben ik met plezier lijstduwer. U vindt mij bij de vierde en laatste keuze (Vlaams parlement) op de zesde en laatste plaats (lijstduwer opvolgers).
 
Met uw stem kunnen we het verschil maken!
Bedankt voor uw steun.
 

Tags: 

Datum agenda: 

zondag, mei 25, 2014